company_brands company_plants company_private_labels
Follow Me on Pinterest
Home | Disclaimer
De roots De roots

Even voorstellen: Decorum Company.

Decorum Company is het samenwerkings- verband tussen een veertigtal toonaangevende kwekers van potplanten en dertien kwekers van bloemen. Alle aangesloten bedrijven zijn optimaal geautomatiseerd, met genoeg flexibiliteit om snel op de actualiteit in te haken. Alle Decorum producten zijn gekweekt met échte passie voor planten en bloemen; met als resultaat absolute topkwaliteit!

De marketing- en salesafdeling van Decorum Company ontplooit 3 hoofd-activiteiten: Decorum Brands, Decorum Plants&Flowers en Decorum Private Labels.

Kortom, we staan met onze roots in de retail!

De steel De steel

Retailers denken in groei; Decorum Company ook. Sterker nog; we zijn erin gespecialiseerd. Onze planten en bloemen laten altijd groei zien. Van nature én als stijgende lijn voor uw omzet. Beiden willen we groei zo snel en probleemloos mogelijk realiseren. Hoe we dat doen? Door onderscheidend groen aan uw assortiment toe te voegen.

Groen geeft lucht, laat je op adem komen. Het leeft, bloeit, charmeert, nodigt uit. Het geeft de koper, de schenker en de ontvanger een blij gevoel. Je kunt het kado doen of zelf koesteren. Het is een omzetgenererende eye-catcher. Zeker als het een goede plaats krijgt op de winkelvloer. Wij ontzorgen u graag.

De bloem De bloem

Planten en bloemen: het is een b(l)oeiende business. Als je het goed doet, dan bloeit er ook werkelijk iets moois. Toegegeven, daar komt best veel bij kijken. Maar als wij nu voor het complete voortraject zorgen, van logistiek tot verzorging, van assortiment tot personeels-coaching, dan hoeft u alleen maar te doen waar u goed in bent; bloemrijke omzetten behalen!

Het eindproduct van onze gezamenlijke inspanning? Een kleurrijke en natuurlijke verkoopgenerator!

Laatste tweet:

Nog een paar dagen en dan gaat @Plantariumbeurs van start. Decorum is present! http://t.co/PFfFl6SXvZ http://t.co/HCJ... 20 augustus